tag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post1676120887144775020..comments2024-02-14T14:04:43.435+01:00Comments on Martin in Broda: Sonntag &MartininBrodahttp://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-67233198893892549432011-09-17T00:38:22.708+02:002011-09-17T00:38:22.708+02:00@naturgesetz Just saw I had'nt answered you, I...@naturgesetz Just saw I had'nt answered you, I'm honestly sorry, thought I did. Cauliflower that is left is always a problem, you can use it only most carefully in casseroles I think, or turn it into mush of course :)MartininBrodahttps://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-86059439772875848092011-09-12T02:39:44.898+02:002011-09-12T02:39:44.898+02:00Ich habe die Frage gar nicht beantwortet, direkt d...Ich habe die Frage gar nicht beantwortet, direkt darunter nicht, ich hatte scharf angebraten, und die Oberseite eher aus Versehen auch ein wenig, die Schnitte waren, damit die Kräuterkruste besser hält, wie sich denken läßt.MartininBrodahttps://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-67469593369999904362011-09-12T02:36:30.850+02:002011-09-12T02:36:30.850+02:00It looks good.
I had a pretty good (or so I thoug...It looks good.<br /><br />I had a pretty good (or so I thought) dinner planned. It was to be my shrimp recipe with the addition of half a cauliflower. My brother and I had eaten the first half on Friday, boiled, sprinkled with grated Romano cheese and mild paprika, and then covered with a slice of "cheese product" to accompany baked stuffed haddock. This time I planned to parboil it and then add it to the pan in which I would saute the shrimp. But my brother decided to return to Boston before dinner. (No, I hadn't told him what I was planning.) So now I'm not sure whether to broil the chicken leg or thaw the calves liver and fry it with onion etc. And I still have to do something with the cauliflower sometime soon.naturgesetzhttps://www.blogger.com/profile/15268507379933286863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-4157345086341529492011-09-12T02:33:41.017+02:002011-09-12T02:33:41.017+02:00Der Tag war zwar in der Tat etwas konfus und abges...Der Tag war zwar in der Tat etwas konfus und abgesehen davon am Nachmittag auch noch drückend schwül, was sich in mehreren Gewittern entlud, aber der Braten war zumindest gut. Den anderen Kommentar beantworte ich besser später, ein interessanter Gedanke.MartininBrodahttps://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-41147733394382957192011-09-12T01:29:31.716+02:002011-09-12T01:29:31.716+02:00Das (erste) Bild vom Schweinebraten ist sehr gut. ...Das (erste) Bild vom Schweinebraten ist sehr gut. Sehe ich da auch ein bisschen Fett unter der Kraeuterkruste? Wenn ja, wuerde ich sagen, dann war es ein guter Sonntag!Walter A. Auenoreply@blogger.com