tag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post2919409051985018149..comments2024-02-14T14:04:43.435+01:00Comments on Martin in Broda: Sonntag &MartininBrodahttp://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-57023107239832704762011-05-23T05:51:21.642+02:002011-05-23T05:51:21.642+02:00Both main dishes look tasty. I'm always a litt...Both main dishes look tasty. I'm always a little bit surprised to see the white asparagus you have in Europe, even though I've known about it for 25 years or so.<br /><br />It's interesting to see you branching out in your Sunday cooking. I've been in a rut for years of cooking steak for dinner when my bother is here for dinner on the weekend. I almost always bake potatoes in the microwave. So the only variation is in the vegetable and the specific cut of steak I use. If he stays I second night, then I do something different. It could be pork (possibly barbecued), shrimp, or chicken.naturgesetzhttps://www.blogger.com/profile/15268507379933286863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-25788820048229764642011-05-22T19:57:30.154+02:002011-05-22T19:57:30.154+02:00Ich hab gewässert, aber nicht lange genug, ich den...Ich hab gewässert, aber nicht lange genug, ich denke, wenn ich auf den "Rest" beim Aufwärmen nochmal neues Sauerkraut gebe, müßte es gehen. Beim nächsten Mal werde ich einfach ein kleines Stück kurz anbraten, dann weiß ich, wie salzig es ist.MartininBrodahttps://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-51677759502664305772011-05-22T19:44:42.550+02:002011-05-22T19:44:42.550+02:00Da ist ja aus dem Kassler noch was schickes geword...Da ist ja aus dem Kassler noch was schickes geworden. Lecker aussehen tuts jedenfalls. Hast Du noch gewässert und wie war der Salzgehalt?DirkNBhttp:/herdnerd.denoreply@blogger.com