tag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post2869563011636016348..comments2024-02-14T14:04:43.435+01:00Comments on Martin in Broda: Sonntag & (ein kleines Déjà-vu)MartininBrodahttp://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-68056688299462648382015-11-18T19:03:33.356+01:002015-11-18T19:03:33.356+01:00Irfanview ... gibts das auch noch? ;-) Ich erinner...Irfanview ... gibts das auch noch? ;-) Ich erinnere mich dunkel. DirkNBhttp://herdnerd.denoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-23710172830707007372015-11-17T22:57:06.594+01:002015-11-17T22:57:06.594+01:00@naturgesetz Thanks, so that at least. Languages a...@naturgesetz Thanks, so that at least. Languages are alien to me I fear, even our beloved old ones. So, if you find a really embarrassing mistake, please tell me, so my concern might be founded moor. You guessed the most about the meal indeed. But the cats are strange aren't they? Maybe just their normal behaviour. Thanks for visiting.MartininBrodahttps://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-68519419301959166312015-11-17T22:35:05.832+01:002015-11-17T22:35:05.832+01:00@DirkNB Gimp habe ich zwar, aber dafür bin ich irg...@DirkNB Gimp habe ich zwar, aber dafür bin ich irgendwie doch schon zu doof. Wir behelfen uns mit IrfanView, schon seit Jahrhunderten, jedenfalls gefühlt. Ein vermatschtes Bild so zu kommentieren ist schon nett irgendwie, wir erkennen die gute Absicht und danken. MartininBrodahttps://www.blogger.com/profile/13367467039848677931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-19399518510125572682015-11-17T17:47:53.914+01:002015-11-17T17:47:53.914+01:00That's really interesting about the cats.
It ...That's really interesting about the cats.<br /><br />It looks like a very successful meal. I suppose it was being covered by the chicken while moisture escaped from the potatoes and fat dripped from the chicken that revived the onions. People say that animal fat is not good for us, but I like to retain some in the food I cook. It tastes good. It also provides energy (i.e., calories).<br /><br />There is an incident in the book "Northwest Passage." A troop of American Revolutionary War soldiers have been in the wilderness for some time and the first-person narrator tells of their catching some squirrels, which they cooked. But the squirrels had very little fat, so they had little food value.<br /><br />Your translations are far better than the automatic ones.naturgesetzhttps://www.blogger.com/profile/15268507379933286863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5407783074290571587.post-92087283932057419102015-11-17T11:16:02.907+01:002015-11-17T11:16:02.907+01:00Das letzte Bild ist nicht gelbstichig, es beinhalt...Das letzte Bild ist nicht gelbstichig, es beinhaltet eher eine sonnig warme Lichtkomposition. ;-) Es erinnert mich ein wenig an meine Küchenbilder, deren Lichtsetzung eine Mischung aus einer alten Energiesparlampe und der glühlampenbestückten Dunstabzugshaubenbeleuchtung ist. Ein wenig gimp'sche Autofarbwertkorrektur und so soll es dann sein, wenn der Automatismus das Bild nicht zerschießt, was auch schon vorkam. Es lebe dann die Undo-Funktion. ;-) <br />DirkNBhttp://herdnerd.denoreply@blogger.com