Dean Martin – Lullaby
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Letzten Sonntag mochte ich eigentlich nichts erzählen, weil die Bilder etwas anderes vorgaben als es der Realität entsprach, heute ist es ähnlich, aber anders: Es gibt keine Bilder, nun sie existieren, aber die Kamera gibt gerade nach und nach ihren Geist auf. Ich muß mir also wohl endlich eine neue zulegen. Dann doch noch wenigstens ein kurzer Bericht. Ich hatte letztens von diesem furchtbar versalzenen geräucherten Schweinebauch berichtet. Den Rest davon haben wir also zusammen mit Weißkohl geschmort (und Zwiebeln, Piment, Pfeffer, Lorbeerblättern, fast keinem Salz), und siehe da, es war durchaus eßbar. Dazu ein paar Kotelett, die ich über Nacht in eine Marinade eingelegt hatte (aus Senf, Öl, Zwiebeln, Balsamiko-Essig, Rotwein und klein gehacktem Rosmarin). Absolut eßbar das Ganze, wie gesagt, nur ohne Bilder. Als kleinen Trostpreis gibt es dafür Dean Martin mit "Lullaby".
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Last Sunday I didn’t really wanted to talk about dinner because the pictures were pretending something that not really matched with reality, today it’s similar, but different: there are no pictures, well they exist, but my camera is on its way to Nirvana it seems. Obviously I have to buy a new one. Nevertheless at least a brief report: Recently I whinged about this awful over salted smoked pork. The rest of it we’ve simmered along with cabbage (and onions, allspice, pepper, bay leaves, almost no salt), and lo and behold, it was quite edible. A couple of chops, which I had soaked overnight in a marinade (made of mustard, oil, onion, balsamic vinegar, red wine and minced rosemary) were added. Completely edible the whole thing, I said already just no pictures. As a small consolation gift Dean Martin with “Lullaby”.
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Nachgetragene Bilder
4 Kommentare:
Well, I do miss the pictures, but I'm happy to hear that you could salvage some of last week's pork.
I'm planning to broil a chicken leg with some mushrooms and sliced leek. I'll coat the chicken lightly with olive oil, finely ground cornmeal, salt or seasoned salt, pepper, paprika, and tarragon, or some combination thereof. I'll warm up the leftover half of a baked potato from Saturday night. Maybe I'll do some other vegetation, depending on how I feel once I start cooking.
Another unanswered comment (*sigh), but as you can see, I’m working on it, btw I just got an e-mail, seems there is progress at the camera front. Paprika and tarragon, hm, that’s an interesting combination.
That's mild paprika, of course, not the hot kind.
I use mild paprika in so many meat dishes that for a while I called it "the inevitable paprika."
That makes sense, thanks. I use paprika a lot as well, in soups etc., but rather the hot variant. Thanks again.
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